Personvern og bruk av informasjonskapsler (cookies)

Delete IT er en bedrift hos Personalpartner AS.
Administrativt drift av delete-it.no utføres av Personalpartners IT-ansvarlig.


Personvern

Personalpartner AS sin IT-ansvarlig har det daglige ansvaret for Delete IT sin behandling av personopplysninger på delete-it.no, med mindre annet er oppgitt under. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av Sysedata. Det er kun Personalpartner som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Personalpartner og Sysedata regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Avtalen kan leses her: https://www.syse.no/tjenesteavtale.

Nettstatistikk
Personalpartner samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på delete-it.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.


Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på personalpartner.no:

  • Google Analytics – Her registreres nettstedstrafikk anonymisert.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no).

Søk
Personalpartner lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søkeverktøyet på forsiden. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres hos Google Analytics, og de blir bare lagret i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.


Kontaktinformasjon (Personalpartner AS)

Daglig leder:
Helge Jan Nilsen helge.nilsen@personalpartner.no
Telefon: 928 25 433

IT-ansvarlig:
E-post: jorgen.lie@personalpartner.no
Telefon: +47 951 06 001